TREBALL DEL MÉDICO

1.FITXA TÈCNICA: El nom original de la peli és The Physician, el director de la pel·lícula és Philipp Stölzl, la nacionalitat és d'alemanya. L'idioma es amb angles, la durada de la peli es de 150 minuts.
GUIONISTA: Jan Berger
PRODUCTOR:  UFA Cinema/ ARD Degeto Film/ Beta Cinema
MÚSICA: Ingo Frenzel
ACTORS DE REPARTIMENT: Tom Payne, Stellan Skarsgârd, Oliver Martinez, Emma Rigby, Ben Kingsley, Michael Jibson, Elyas M'Barek, Makram Khoury, Dominique Moore, Fahri Yardim.

2.INFORMACIÓ DIRECTOR: Les pel·lícules que ha fet Philipp Stölzl són: El último testigo, Winnetou & Old Shatterhand, Winnetou - Das Geheimnis vom Silbersee, Winnetou-Der letzte Kampf, Fugitivo, Baby.....
PREMIS: No ha rebut cap premi, només va estar nomenat als premis Goya del 2014.
CARACTERÍSTIQUES DIRECTOR:


3.SINOPSIS: Rob, un nen orfe de 9 anys es adoptat per un barber que li ensenya el ofici. Durant uns anys recorren Anglaterra  muntant espectacles per atreure al públic. Rob segueix en solitari i coneixerà a un metge jueu al que d'aquí poc admirarà i qui descobrirà a el seu mentor, el científic persa Ibn Sina. Rob, determinat a convertir-se en un gran metge, iniciarà un emocionant viatge a Persia, on se farà passar per jueu per poder estudiar a una escola que no admet cristians.

4.TEMA PRINCIPAL DEL FILM? TEMES SECUNDARIS?
Rob es queda orfe després de la mort de la seva mare a causa de apendicitis. Decideix acompanyar al barber, que li anirà ensenyant serveix bàsics de medicina. Un dia el seu mestre empesa a sofrir  de cataractes i va se tractat. Després de ser operat, per un metge jueu,empesa a interessa per la cultura jueva...........



5.QUANTS PERSONATGES RECORDES? QUINES CARACTERÍSTIQUES TENEN?
Rob                                      Imam
Rebecca                               Barber
Shah                                     Davout
Ibn



6.OPINIO PERSONAL SOBRE LA PEL·LÍCULA: Hi ha parts que són una mica avorrides i que no interessants però la peli en si està bastant be. La part que més m'agradat ha sigut la part que el Rob investiga el cadàver per dins, i també la part on opera al Shah.


Comentarios

Entradas populares de este blog

ROMA

T-3 EL VASSALLATGE

SOBRE MI!